Welkom op de nieuwe website van Doeke van Duinen bouwadvies.

Opgegroeid in een gezin waarin het bouwen met de paplepel werd ingegoten ben ik behept met de nodige bouwgenen en liefde voor het vak. Deze liefde is al op jonge leeftijd ontstaan in het bouwbedrijf van mijn ouders. Al van jongs af aan ben ik altijd betrokken geweest met alle facetten van het bouwbedrijf. Werkplaats opruimen, kozijnen maken en werkzaamheden op de bouwplaats, alsmede calculeren, maken van bouwtekeningen en onderdelen van de administratie zijn onderdeel geweest van mijn opvoeding.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij diverse uitvoerende bedrijven zoals Hollandsche Beton Maatschappij, Tasta Bouw Leeuwarden.
Bij vervolgens KAW architecten, Team4 architecten en Bonnema architecten heb ik mijn talent, creativiteit en kennis van bouwkosten en bouwmaterialen/bouwtechnieken ingezet.
In de periode van 17 jaar Bonnema architecten zijn de mooiste en meest uitdagende projecten in Nederland van klein tot groot, van bushokje tot ziekenhuis/gezondheidszorg, nieuwbouw en renovatie, alsmede de ontwikkelingen rondom Het Nieuwe Werken “door mijn handen gegaan”. Bouwkosten calculaties/bouwkostenstudies, bestekken, interne begeleiding aankomend talent, veiligheids- en gezondheidsplannen, aanbestedingen, bouwbegeleiding project coördinatie en directievoering waren mijn verantwoordelijkheid naast werkzaamheden als lid van het Management Team.

Een creatieve innoverende manier van het toepassen van bouwtechniek, meedenken met het bouwproces en gevoel voor kwaliteit en maakbaarheid zijn naast het voortdurend op zoek zijn naar nieuwe oplossingen en bouwmaterialen de kernwoorden waarin ik mijn opgedane ervaring en vaardigheden wil vertalen in nieuwe projecten. Uiteraard speelt duurzaamheid daarbij een grote rol.

Mijn ervaringen en vaardigheden stel ik graag ter beschikking.
Ontzorgen van mijn opdrachtgever is hierbij het sleutelwoord.

Doeke van Duinen bouwadvies | Millinghaweg 3 | 9822 TC Niekerk (gem. Grootegast) | doeke@dvdbouwadvies.nl | 06-54953544